ANBI

ICHTUS heeft de ANBI-status. Daarom zijn je giften aftrekbaar voor de inkomstenbelasting!
Meer informatie over ANBI vind je op onze ANBI-pagina.

Bankrekening

Je kunt je bijdragen en giften voor ICHTUS storten op bankrekening: NL81RABO0347376355.
Het BIC nummer is BIC RABONL2U.

Collecten in de dienst

Vaak zijn er twee collecten, de eerste is voor de algemene middelen van de gemeente. De 2e heeft altijd een speciaal doel, deze wordt duidelijk aangegeven waar voor is. Het geld wordt ook voor 100% besteed aan het opgegeven doel.

Je kunt je gift contant in de collectezakken doen. Het is ook mogelijk om digitaal te geven via je smartphone. Op website van GIVT vind je meer info en ook hoe je de App op je mobieltje kunt installeren. Heb je de App geïnstalleerd, dan houd je je smartphone eenvoudig tegen de collectezak. Het door jou gekozen bedrag van de gift wordt dan anoniem aan ICHTUS overgemaakt. Je ontvangt periodiek een overzicht. Een bijkomend voordeel van deze manier van geven is, dat je giften aftrekbaar zijn voor de belasting.

Givt – Samen blijven geven – Geven op afstand from Givt on Vimeo.

 

Als je nu wilt geven in de collecte, kan dat. Dat kan op verschillende manieren:

  1. Scan de onderstaande QR-code. Met veel smartphones kan dat door de camera te openen en die op de code op het scherm te richten, de camera herkent de code en je klikt op de link die voor je staat. (voor sommige smartphones moet er eerst en QR-lees app worden geïnstalleerd) Daarna volg je gewoon de stappen.
  2. Als u de Givt app al gedownload hebt (zie downloadlinks onder de QR-code): Open de Givt-app, vul het bedrag in, klik op “volgende” en scan de onderstaande QR-code of selecteer Ichtus VBG  in het rijtje. De gift gaat dan naar de collecte van afgelopen zondag.
  3. Je kunt uiteraard ook een bedrag overmaken op het bovenstaande rekeningnummer.

Download de Givt-app in de App Store

Download de Givt-app in Google Play:

 

Zending

Voor de zending heeft ICHTUS een apart rekeningnummer:  NL59RABO0347376266.