Crèche

Ichtus vindt de zorg voor kinderen erg belangrijk. Kleine kinderen (0-4 jaar) mag je bij binnenkomst naar de crècheruimte brengen in de benedenverdieping. Je gaat de trap af, slaat beneden links af en loopt door tot het einde. Aan het einde van de gang vind je aan de linkerkant de inschrijfruimte. Eventueel loopt iemand van het welkomstteam even met je mee om de weg te wijzen.

Inschrijven

Bij binnenkomst kom je eerst in de inschrijfruimte. Hier wordt de naam van je kind genoteerd op een inschrijfformulier en krijg je een nummer mee. Als er wat is met jouw kind dan verschijnt het nummer van inschrijving tijdens de dienst op het scherm in de grote zaal.
Zijn er aandachtspunten waar we rekening mee moeten houden? Meld dit dan tijdens het inschrijven, we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

De kinderen blijven de hele dienst in de crèche. Na het slotlied kun je de kinderen weer op halen. We willen je vragen om dit niet eerder te doen in verband met de rust voor de groepen.

De crèche bestaat uit 2 groepen.

Baby-/ dreumesgroep (0 tot 1,5 jaar)

In de crèche kunnen de kinderen lekker spelen in een veilige omgeving. Er is voldoende speelgoed. Zorgzame leiding zorgt ervoor dat de kinderen het naar hun zin hebben.
We vragen de ouders van huis een fruithap, voeding en luiers zelf mee te brengen. Graag de tas even voorzien van voor en achternaam.

In deze groep kunnen maximaal 12 kinderen

Peutergroep (vanaf 1,5 tot 4 jaar)

In de peutergroep werken we met een klein programma gericht op een Bijbelverhaal. Kinderen krijgen tijdens dit programma een koekje en drinken.

In deze groep kunnen maximaal 15 kinderen.

Info en contact

Zit je met een vraag? Wil je meer informatie? Of wil je helpen bij de crèche? Dan kun je contact op nemen met de taakgroepleider crèche. Dat kun je doen met het onderstaande contactformulier.

Meedoen

Voor leden en vrienden van Ichtus geldt: Gaat je kind naar de crèche of Promiseland? Dan helpt minimaal 1 van de ouders ook mee (op de een of andere wijze) binnen het kinderwerk van ICHTUS. Alleen met jouw inzet kunnen we het kinderwerk bij ICHTUS vormgeven!