Dare2B

Elke oneven week op vrijdagavond komen we met tieners uit de 1e en 2e klas van het voortgezet onderwijs (12, 13, 14 jaar) samen in Reload. We chillen veel met elkaar, doen spelletjes en hebben het over het geloof. Ook houden we regelmatig activiteiten buiten. De deur is open om 19:00 uur, het programma duurt van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Dare2Seek

Zit jij in de 3e of 4e klas van het voortgezet onderwijs en ben je 15, 16 of 17 jaar, dan ben je van harte welkom bij Dare2seek op de zondagavond tijdens de even weken in Reload. Inloop vanaf 19:00 uur. Programma is van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Wil jij een leuke avond beleven met andere leeftijdsgenoten? Samen lol maken met sport/spel (binnen en buiten activiteiten), maar ook met goede gesprekken over geloof, muziek, relaties enzo. Jij komt toch ook?

Dare2Follow

Kom ook naar de gezellige Dare2Follow meetings, voor alle jongeren die de vierde klas van het voorgezet onderwijs hebben doorlopen, tot en met 20 jaar! De Dare2Follow meetings zijn op de 3e zondagavond van de maand van 19:30 uur tot 21:00 uur in Reload.

Natuurlijk zijn er ook extra activiteiten buiten de zondagavond om. Ook die staan op het programma zoals: Klimmen, schaatsen en barbecue.

Waar gaat het om bij Dare2follow?

  • Gezelligheid
  • Van alles bespreken, met de bijbel erbij en met God in ons midden 
  • Jezelf zijn, met respect en waardering voor elkaar

Dare2Go

Een heel aparte eend in de bijt is Dare2Go.

Dare2Go is een onderdeel van VBG-Ichtus die tot doel heeft om 1x in de twee jaar een dynamische zendingsreis aan te bieden aan de jongeren van Ichtus tussen 17 en 23 jaar.

Meer informatie vind je op https://dare2go.ichtus-vbg.nl/

JOVO’s

Wij (leeftijd 19 tot circa 23 jaar) komen eens in de twee weken bij elkaar op zaterdagavond! Vaak starten we de avond met een kop koffie en daarna is er ruimte voor een activiteit. Soms starten we met gezamenlijk eten en dan neemt iedereen wat mee! Via bijbelstudie, samen eten, een spel of gewoon gezellig kletsen is er ruimte om met elkaar te praten over geloof, twijfel en hoe we hiermee omgaan in ons dagelijks leven.

Aarzel dus niet, wees welkom & sluit je aan!! Wil je meer info, neem gerust even contact op via onderstaand contactformulier

Dare2Circle

Dare2Circle is een groep jongvolwassenen die over het algemeen in de afrondende fase van hun studie zitten, deze net hebben afgerond of aan het werk zijn. Het is een groep die wat begint te lijken op één van de waardevolle kringen, waar de meeste volwassenen binnen Ichtus lid van zijn. Een aantal mensen hier zijn net getrouwd of hebben al een langere relatie. Er is niet echt een bepaalde leeftijd gekoppeld aan deze groep jongvolwassenen, want de ene is wat sneller en de ander wat later in deze fase van hun leven beland. Ook is het mogelijk dat jongeren buiten onze Ichtusgemeente zich aan kunnen sluiten bij deze groep.

Dare2Circle probeert eens in de twee weken bij elkaar te komen op zaterdagavond. Tijdens deze bijeenkomsten, welke door ons zelf worden voorbereid en geleid, wordt meestal een Bijbels of actueel onderwerp behandeld om zo elkaars mening en ervaringen te delen en van elkaar te leren. Er is ook tijd voor andere ontspanning en er wordt tijdens deze avonden regelmatig een bord- of kaartspel gespeeld onder genot van een hapje en drankje.

Wil je meer info, neem dan contact op via onderstaand contactformulier.

Meer info

Wil je meer info over een van de jeugdgroepen of heb je een vraag over het jeugdwerk in het algemeen, vul dan onderstaand formulier in. Dit bericht komt terecht onze jongerenwerker, die er voor zorgt dat je vraag of opmerking op de goede plek terechtkomt.