Dare2B

Elke oneven vrijdag komen we met tieners uit de eerste en tweede klas middelbare samen in Reload. We chillen veel met elkaar, doen spellen en hebben het over het geloof. Ook hebben we regelmatig activiteiten buiten Ichtus; zo hebben we vorig jaar gebowld, gezwommen en zijn we naar een klimpark geweest.
De avonden zijn van 19.00 – 21.00. De eigen bijdrage is €0,50.- (voor buitenactiviteiten vragen we soms wat meer)
Elk jaar starten we met een kamp.

Groetjes, Annemiek Beukers, Tringo Ring, Erna Leusink, Hans ter Steege, Matthijs Scholten, Sjoerd Nijland en Margreet van Dijk

Dare2Seek

Zit jij in de 3e of 4e klas van het voortgezet onderwijs en ben je tussen de 14 en 17 jaar, dan ben je van harte welkom bij Dare2seek op de vrijdagavond tijdens de even weken in Reload.
Inloop vanaf 20:00 uur. Programma +/- 20:30 uur – 22:00 uur.

Wil jij een leuke avond beleven met andere leeftijdsgenoten? Samen lol maken met sport en spel, maar ook met goede gesprekken over geloof, muziek, relaties enzo. Jij komt toch ook?
Dit is een mooie gelegenheid om andere tieners binnen Ichtus op een leuke manier te leren kennen.

Aanspreekpunt bij Dare2Seek is Arnold Kerkdijk. Leiding Dare2Seek: Marko Abbink, Arnold Kerkdijk, Heidy Wilbrink, Antoinette ter Braak, Denise Nijzink, Ron Perik

Dare2Follow

Kom ook naar de gezellige Dare2Follow meetings, voor alle jongeren die de vierde klas middelbare school hebben gehad, tot en met 18 jaar!
De Dare2Follow meetings zijn meestal op de 1e zondagavond van de maand van 19:00-21:00 in Reload.

Eens per maand in Reload lijkt weinig maar op 2 van de 3 andere zondagavonden zijn er voor Dare2Followers en anderen ook nog de zondagavonden van Soul Revolution (4e zondagavond) en Heartbeat (Transformed 2e zondagavond van de maand Kroeze Danne Ambt Delden)

Natuurlijk zijn er ook extra activiteiten buiten de zondagavond om. Ook die staan op het programma zoals: Klimmen en schaatsen en wie weet een winterbbq. Owja, voor de extra activiteiten vragen we meestal een eigen bijdrage, maar meestal niet het volle pond. 

Waar gaat het om bij Dare2follow? 

  • Gezelligheid
  • Van alles bespreken, meestal met de bijbel erbij en altijd met God in ons midden 😊
  • Jezelf zijn met respect en waardering voor elkaar
  • Ook als je niet persé gelovig bent gewoon komen. Zie hierboven: jezelf zijn…..

Groeten en hopelijk tot snel,

Jan Maassen vd Brink, Heidy Hilbrink, Jan Nijzink en Jeanet Berkhof

Dare2Go

Een heel aparte eend in de bijt is Dare2Go.

Dare2Go is een onderdeel van VBG-Ichtus die tot doel heeft om 1x in de twee jaar een dynamische zendingsreis aan te bieden aan de jongeren van Ichtus tussen 17 en 23 jaar.

Meer informatie vind je op https://dare2go.ichtus-vbg.nl/

JOVO’s

Wij (de JOVO-groep van Koos & Willy, leeftijd 19 tot circa 23 jaar) komen eens in de twee weken bij elkaar op zaterdagavond! Vaak starten we de avond met een kop koffie en daarna is er ruimte voor een activiteit. Soms starten we met gezamenlijk eten en dan neemt iedereen wat mee! Via bijbelstudie, samen eten, een spel of gewoon gezellig kletsen is er ruimte om met elkaar te praten over geloof, twijfel en hoe we hiermee omgaan in ons dagelijks leven.

Aarzel dus niet, wees welkom & sluit je aan!! Wil je meer info, neem gerust even contact op met Willy Beukers via onderstaand contactformulier

Dare2Circle

Dare2Circle is een groep jongvolwassenen die over het algemeen in de afrondende fase van hun studie zitten, deze net hebben afgerond of aan het werk zijn. Het is een groep die wat begint te lijken op één van de waardevolle kringen, waar de meeste volwassenen binnen Ichtus lid van zijn. Een aantal mensen hier zijn net getrouwd of hebben al een langere relatie. Er is niet echt een bepaalde leeftijd gekoppeld aan deze groep jongvolwassenen, want de ene is wat sneller en de ander wat later in deze fase van hun leven beland. Ook is het mogelijk dat jongeren buiten onze Ichtusgemeente zich aan kunnen sluiten bij deze groep.

Dare2Circle probeert eens in de twee weken bij elkaar te komen op zaterdagavond. Tijdens deze bijeenkomsten, welke door ons zelf worden voorbereid en geleid, wordt meestal een Bijbels of actueel onderwerp behandeld om zo elkaars mening en ervaringen te delen en van elkaar te leren. Er is ook tijd voor andere ontspanning en er wordt tijdens deze avonden regelmatig een bord- of kaartspel gespeeld onder genot van een hapje en drankje.

Wil je meer info, neem dan contact op met Mirjam Bergboer via onderstaand contactformulier. 

Soul revolution

Op de 4e zondag van de maand organiseert Soul Revolution een toffe jongerendienst bij Ichtus. Tijdens deze dienst is er gave worship door onze eigen Soul Revolution Band en hoor je een heldere bijbelse boodschap van een enthousiaste spreker om jou verder te helpen om je je relatie met Jezus te versterken en je geloof uit te leven! Na de dienst ben je natuurlijk nog welkom om even na te kletsen met een hapje of drankje, met iemand door te praten of voor je te laten bidden.

Maar wat vooral gaaf is, is dat deze diensten helemaal door onze eigen jongeren georganiseerd worden! Wanneer jongeren of tieners het leuk lijken om een keertje of langer mee te helpen tijdens de voorbereidingen worden ze binnen het desbetreffende team door onze teamleiders geholpen en uitgedaagd om zo hun talenten binnen de kerk te kunnen ontwikkelen. Dit kan binnen elk team! Denk aan de band, licht, geluid, creatief, ministry.

Meer info

Wil je meer info over een van de jeugdgroepen of heb je een vraag over het jeugdwerk in het algemeen, vul dan onderstaand formulier in. Dit bericht komt terecht bij Giovanni Veldhuis, onze jongerenwerker, die er voor zorgt dat je vraag of opmerking op de goede plek terechtkomt.