Nieuws & Events

Samen naar Opwekking 2023

Beste gemeente,

Van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei 2023 organiseert Opwekking voor de 52ste keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie. Dit jaar is het thema ‘Maar wij zien Jezus’. De conferentie vindt plaats op de vertrouwde plek in de polder: op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Thema: Maar wij zien Jezus

Het thema is te vinden in de brief aan de Hebreeën 2:9 (HSV), waarin verwezen wordt naar het feit dat Jezus ons is voorgegaan in het plan dat God voor ons heeft. Hoewel we in ons eigen leven en in de wereld om ons heen nog de gebrokenheid zien die het gevolg is van de zondeval, mogen we onze ogen richten op Hem die met heerlijkheid en eer gekroond is. Als we Jezus zien, krijgen wij een zuiver perspectief op het leven, de ander en onszelf. Continue reading

Start Alphacursus 2022

Beste allen,

Op maandag 3 oktober 2022 starten we een nieuwe serie van Alpha in Ons Centrum te Enter. Alpha is een mooi moment om eens stil te staan bij de vraag: Wie is Jezus voor mij?

Alpha is een serie van ongeveer 10 maandagavonden waarin we met jou en elkaar die zoektocht willen starten. Omdat dit samenzijn zulke mooie en waardevolle ding in ons naar boven haalt die zo mooi zijn, willen we jou hiervoor uitnodigen.

Dus nieuwsgierig? Je bent van harte welkom op maandagavond 3 oktober om 19.00 uur voor een eerste kennismaking. Na die avond kun je beslissen of je blijft volgen en zoeken. Echt een aanraden.

Met bijzondere goede groet,

Team Alpha-Enter. (http://www.alpha-enter.nl)

 

De ‘EXODUS’ tour van InSalvation met Eline Bakker start 3 september in Wierden!!

Na twee jaar wachten is het dan eindelijk zover, zaterdag 3 september gaat de EXODUS tour van InSalvation van start in Wierden! Samen met speciale gast Eline Bakker gaat InSalvation in het najaar langs alle twaalf provincies van Nederland. Deze aanbiddingsavonden staan in het teken van de recente albums van InSalvation (‘EXODUS’, ‘Verwacht’) en de albums van Eline Bakker (‘Abba, ‘Terug naar Eden’).

“De naam EXODUS is tijdens het schrijven van de nummers ontstaan. De nummers gaan allemaal over het thema dat we geroepen zijn om vrij te zijn. We zijn geroepen om Egypte te verlaten en te gaan naar wat God voor ons heeft” aldus Jafeth Bekx van InSalvation. “Elk nummer heeft een eigen verhaal met een diepere laag. Hierdoor is het niet alleen mooie muziek om naar te luisteren, maar kan de muziek je hart op een bijzondere manier raken.” InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan. Met die focus beloven de avonden van de ‘EXODUS’ tour hele bijzondere avonden te worden.

De EXODUS tour wordt mede mogelijk gemaakt door collectes ter plaatse. Je hoeft alleen GRATIS tickets te reserveren voor € 3,50 aan reserveringskosten. Bekijk wanneer InSalvation bij jou in de buurt is en bestel HIER je tickets! Wees er snel bij want vol = vol!

De band​
InSalvation is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. De band is bekend van liederen als ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’, ‘Neon’, ‘Power in the Blood’ en ‘God Who Saves’. Het is een band met een hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan. Sinds 2012 bestaat de band naast Jafeth Bekx uit Sifra Bekx, Andy Stuijfzand, Tanja van Schuylenburg, Henny Mugge en Hanjo Fisser.

De stichting​
InSalvation is meer dan alleen een band. Sinds januari 2015 is InSalvation een stichting met drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. Jafeth: ‘’We hebben de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid.’’
Meer informatie is te vinden op www.insalvation.com.

Op dit moment zijn er geen geplande events meer, voor de komende bijeenkomsten verwijzen wij u door naar de agenda.