ICHTUS is nauw betrokken bij een aantal andere organisaties. Klik op het logo van de organisatie voor meer info.

ABC gemeenten

ICHTUS is aangesloten bij de Alliantie van Baptisten en CAMA-gemeenten (ABC).

 

CAMA Zending

Als ABC gemeente heeft ICHTUS een partnerschap met CAMA Zending

IJM

International Justice Mission (IJM) werkt samen met lokale autoriteiten om vrijheid te brengen aan slachtoffers van mensenhandel en agressief menselijk geweld. Door betrokken te zijn bij hun werk en hen te ondersteunen, dragen we bij aan de bestrijding van het grootste onrecht in de wereld.

Transformed

Transformed is de christelijke jongerenbeweging van Twente, opgezet door jongeren voor jongeren en is actief sinds 2005. Het is een plek waar jongeren die Jezus kennen of willen leren kennen bij elkaar komen en hun talenten kunnen inzetten. De avonden zijn laagdrempelig, er is veel ruimte voor lofprijzing en aanbidding met Heartbeat Worship en er is krachtig en persoonlijk onderwijs vanuit de Bijbel.

Compassion

Kernactiviteit van Compassion is het sponsoren van kinderen. Wat ooit begon met 35 weeskinderen in Korea, is nu uitgegroeid tot ruim 2 miljoen kinderen wereldwijd. Compassion werkt in 25 ontwikkelingslanden op 3 continenten: Azië, Afrika en Latijns-Amerika. In Nederland is Compassion sinds 1996 actief. Promislandgroepen van ICHTUS sponsoren kinderen via Compassion.

Present

Stichting Present wil een brug slaan tussen mensen die iets hebben te bieden en mensen die daarmee geholpen kunnen worden. Het is de visie van Present om in Nederland een beweging op gang te brengen waarbij steeds meer mensen het vanzelfsprekend vinden om naar elkaar om te zien. Verschillende huiskringen van ICHTUS hebben zich al ingezet om samen iets te doen voor mensen die hulp konden gebruiken!

Willow Creek en Stichting Opwekking

Willow Creek Nederland is de Nederlandse vertegenwoordiging van de Willow Creek Association, met ruim 13.000 lidkerken in meer dan 35 landen, die meer dan 95 verschillende denominaties vertegenwoordigen. Vanuit het kantoor in Putten wordt de missie om “kerken en bedieningen te inspireren en ondersteunen zodat zij hun verlossende potentieel kunnen bereiken”, vormgegeven. Die missie vertaalt zich op velerlei wijze: de Global Leadership Summit, kinderwerk Promiseland, Netwerk, en Reveal, de gemeenteonderzoeksmethode.
Op 6 oktober 2016 vond de fusie plaats tussen Stichting Opwekking en Willow Creek Nederland (WCN). De Stichting Opwekking organiseert o.a. de jaarlijkse gelijknamige pinksterconferentie.

Christengemeente Oost Turkije

In Van (Oost Turkije) ondersteunt ICHTUS een jonge regionale christengemeente.