Wil je vrijblijvend Ichtus beter leren kennen? Of kom je al een tijdje in de gemeente en wil je wat meer mensen leren kennen? Misschien ben je benieuwd hoe Ichtus denkt over bepaalde bijbelse zaken of denk je erover om je aan te sluiten bij de gemeente. Dan is de kennismakingskring iets voor jou!

De kennismakingskring is een kring voor iedereen die geïnteresseerd is in Ichtus en wat wij als gemeente geloven. Op vier avonden komen we bij elkaar om na te denken over de zaken die wij als gemeente belangrijk vinden.

Sadhana Harbers coördineert de kennismakingskring. Je kunt bij haar terecht met vragen over de kring. Dat kan via onderstaand formulier.

Hoe zien de avonden eruit?

De avonden zijn van 20:00 tot 21:30u en worden gehouden in een van de zalen bij de Taborkerk. In de uitnodiging wordt verteld welke zaal.

Er is ruimte voor kennismaking met elkaar en enkele leiders gaan in op verschillende onderwerpen over de gemeente. Je kunt hier natuurlijk aan hen ook vragen over stellen.

Eerstvolgende kennismakingskring

De eerstvolgende kennismakingskring start op maandag 14 februari 2022. De daarna volgende avonden zijn op de maandagen 28 februari en 14 maart en 28 maart. Reserveer ze alvast en geef je op!

Aanmelden

Wil je deelnemen of heb je vragen? Reageer dan door middel van onderstaand formulier.