Onze diensten

Elke zondag komen we als gemeente samen in de Taborkerk, Jacobsonstraat 8a in Wierden. De dienst duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 10.00 uur. We proberen op een eigentijdse manier God te eren. Er wordt gezongen onder leiding van een band en er is iemand die de Bijbel uitlegt. Je zult ontdekken dat we in een ontspannen sfeer samenkomen. Je hoeft niet mee te zingen of mee te bidden als je dat niet gewend bent.

Sommige mensen gaan staan en steken de handen in de lucht tijdens het zingen. Anderen doen dat niet. Doe gewoon waar jij je thuis bij voelt.

Meestal vieren we de eerste zondag van de maand avondmaal tijdens de dienst. Iedereen die weet die hij/zij een kind van de Heer is en weet dat de Heere Jezus voor hem/haar gestorven is en weer is opgestaan is welkom om deel te nemen. Als u voor het eerst bij ons deelneemt aan het avondmaal zult u gevraagd worden om te gaan staan om uw naam te noemen zullen we u welkom heten aan het avondmaal.

De diensten staan open voor iedereen. Omdat geen dienst hetzelfde is, adviseren we je om tenminste een paar keer onze diensten te bezoeken om een goede indruk te krijgen. Je bent van harte welkom! 

Parkeren

Je kunt als gast parkeren bij de Taborkerk. Er zijn ca. 50 plaatsen bij de kerk. Op het plein voor en naast de kerk is er parkeerruimte voor hen die slecht ter been zijn. Kom je al wat vaker bij ICHTUS, dan kun je parkeren bij de Aldi en tot 12.00 uur op het parkeerterrein van de Lidl. Houd rekening met de omwonenden en parkeer niet voor een woonhuis. Gelieve de aanwijzingen van de parkeerwacht op te volgen. Op de homepage staat een plattegrond.

Welkomstteam

Aan de deur word je welkom geheten door iemand van het Welkomstteam. Je herkent hen aan een badge. Hij of zij wijst je zo nodig de weg naar de kapstokken, de ruimten voor de kinderen, de toiletten of de grote zaal. 

Kinderen

Kinderen tot vier jaar mag je direct bij binnenkomst naar de crèche brengen. Zo kun je rustig de dienst bijwonen.
Voor kinderen die in groep 1 t/m 8 van de basisschool zitten, is er meestal een apart programma tijdens de dienst (Promiseland). We vinden het belangrijk dat kinderen het leuk vinden en naar hun zin hebben bij ICHTUS en tegelijk iets leren op hun eigen niveau.

Koffie en thee

Na de ochtenddienst is er koffie en thee aan de statafels in de hal en als het weer het toelaat ook buiten. Drink gerust met ons een kopje mee.

Infobalie

Bij de Infobalie (na de hoofdingang linksaf, naast de kapstokken) vind je folders over verschillende gemeenteactiviteiten en andere informatie over ICHTUS. Vaak is er wel iemand beschikbaar voor jouw vragen, als je die hebt.