Onze diensten

Elke zondag komen we als gemeente samen in de Taborkerk, Jacobsonstraat 8a in Wierden. De dienst duurt ongeveer anderhalf uur en begint om 10.00 uur. We proberen op een eigentijdse manier God te eren. Er wordt gezongen onder leiding van een band en er is iemand die de Bijbel uitlegt. Je zult ontdekken dat we in een ontspannen sfeer samenkomen. Je hoeft niet mee te zingen of mee te bidden als je dat niet gewend bent.

Sommige mensen gaan staan en steken de handen in de lucht tijdens het zingen. Anderen doen dat niet. Doe gewoon waar jij je thuis bij voelt.

Soms vieren we avondmaal tijdens de dienst. Het avondmaal is open voor iedereen die er bewust voor gekozen heeft om Jezus te volgen. 

De diensten staan open voor iedereen. Omdat geen dienst hetzelfde is, adviseren we je om tenminste een paar keer onze diensten te bezoeken om een goede indruk te krijgen. Je bent van harte welkom! 

Parkeren

Je kunt als gast gebruik maken van de parkeerplaats naast de Taborkerk. (Er zijn aan de zijde van de hoofdingang vier parkeerplaatsen voor minder validen.)

Kom je al wat vaker bij ICHTUS, dan vragen we je deze parkeerplaats vrij te houden voor nieuwe gasten. Ons advies is om je auto op de parkeerplaats van supermarkt LIDL te parkeren. Deze ligt op loopafstand (500 meter) van de kerk. Ga niet in de wijk te parkeren. We houden onze buren graag te vriend! 

Welkomstteam

Aan de deur word je welkom geheten door iemand van het Welkomstteam. Je herkent hen aan een badge. Hij of zij wijst je zo nodig de weg naar de kapstokken, de ruimten voor de kinderen, de toiletten of de grote zaal. 

Kinderen

Kinderen tot vier jaar mag je direct bij binnenkomst naar de crèche brengen. Zo kun je rustig de dienst bijwonen.
Voor kinderen die in groep 1 t/m 8 van de basisschool zitten, is er meestal een apart programma tijdens de dienst (Promiseland). We vinden het belangrijk dat kinderen het leuk vinden en naar hun zin hebben bij ICHTUS en tegelijk iets leren op hun eigen niveau.

Koffie en thee

Tussen beide ochtenddiensten is er koffie en thee aan de statafels in de hal en als het weer het toelaat ook buiten.

Infobalie

Bij de Infobalie (na de hoofdingang linksaf, naast de kapstokken) vind je folders over verschillende gemeenteactiviteiten en andere informatie over ICHTUS. Vaak is er wel iemand beschikbaar voor jouw vragen, als je die hebt.