Laden Diensten
  • Dit evenement is voorbij.

Dienst + Livestream met Doug Ley

5 mei @ 10:00 - 11:30

Livestreamlink: klik hier + vertalingsdocument

Tijdens de dienst is er Promiseland voor de kinderen van 4 – 12 jaar (basisschool).
Ook is er crèche voor de kleinsten (0-4 jaar).

Van harte welkom!


Graag stellen we u en jou voor aan Doug & Paula Ley, een bijzonder echtpaar uit de VS, dat wij al jaren kennen en waarmee we voor het eerst kennismaakten in Papoea-Nieuw-Guinea. Zij kwamen als voorgangersechtpaar naar ons ‘zendelingendorp’ Ukarumpa om ons te bemoedigen en pastorale zorg te verlenen. Dat doen ze al vele jaren en ze reizen de hele wereld over om zendelingen te bemoedigen en Christelijke gemeenten, voorgangers en zendelingen toe te rusten.

We weten nog, de eerste keer dat we Doug hoorden preken, sprak hij over ‘Words of Life’. Onvergetelijk! Deze preek heeft een diepe indruk op ons gemaakt en draagt tot op de dag van vandaag vrucht. Na deze dienst kwamen Doug en Paula bij ons lunchen en na het eten vroeg Doug of we onze namen op een briefje wilden schrijven. Dat deden we en vervolgens deed hij dat briefje in het borstzakje van zijn overhemd. Hij zei:”Ik ga een jaar lang elke dag voor jullie bidden!”. Wat een persoonlijke zorg en toewijding! Heel bijzonder om mee te maken. Sindsdien hebben we contact gehouden en zelfs nadat we terugkeerden uit PNG hebben we elkaar in Nederland ook weer ontmoet. Hun dochter is met een Nederlandse man getrouwd en woont in Ede, vandaar dat ze af en toe op Schiphol landen.

Waarom vertellen we dit alles? Op 5 mei komen Doug en Paula Ley naar Wierden en zal ‘pastor Doug’ bij ons in de dienst spreken. Dit zal dus een Engelstalige preek zijn, met Nederlandse ondersteuning op het scherm en het plan is om later ook Nederlandse ondertiteling onder de livestream te zetten.
We zien ernaar uit en verwijzen voor meer informatie naar de website van hun eigen organisatie Serving Beyond Borders. Daarin vind je o.a. hun podcast-serie The Radical Christian Life.
Mocht u/je Engelssprekende mensen kennen, dan is dit een mooie gelegenheid om hen uit te nodigen voor deze bijzondere dienst!

Gegevens

Datum:
5 mei
Tijd:
10:00 - 11:30

Locatie

Tabor
Jacobsonstraat 8a

Wierden, Overijssel 7642BS Nederland
+ Google Maps