Ichtus VBG

Share & Connect

Pagina delen

Share & connect

Wereldberoemde jazzpianiste, Maria Markesini, bij Ichtus!

Maria Markesini, Jazz-zangeres en klassiek pianiste, ontvangt wereldwijd lovende recensies. Maria verbindt niet alleen klassiek en jazz, maar ook de piano en haar stem. Ze wint met haar authentieke stijl en adembenemende muzikaliteit in hoog tempo het publiek. Maria Markesini treedt bij ons in Ichtus op tijdens Share&Connect van zondag 10 maart!

Share&Connect is een nieuw initiatief van de Ichtus gemeente. De events hebben een open en ontspannen karakter, waarbij iedereen welkom is. De twee identieke events beginnen om 9:00 en 11:15 en vinden plaats op Jacobsonstraat 8A in Wierden.

Naast Maria Markesini haar indrukwekkende optreden brengt Harold Velten deze ochtend een enthousiaste en bevlogen boodschap.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een eigen programma. Voor de allerkleinsten is er oppas bij de crèche. Na afloop is er voor iedereen koffie en thee tijdens een gezellig samenkomen.

 

Het event is gratis. Dus nodig al je vrienden en familie uit en wees van harte welkom op zondag 10 maart voor een onvergetelijke ochtend!