Ichtus VBG

Share & Connect

Pagina delen

Share & connect

Zangeres en songwriter, Pearl Jozefzoon bij Ichtus!

Pearl Jozefzoon, één van Nederlands beste zangeressen, maakt met haar loepzuivere stemgeluid een onvergetelijke indruk. In 2011 brak Pearl door als zangeres door haar deelname aan The Voice of Holland. In 2014 en 2015 schitterde ze als hoofdrolspeelster in de musical Dreamgirls. Ze heeft jarenlange ervaring in de meest uiteenlopende genres. Van pop tot Nederlandstalige muziek. Met haar prachtige uitstraling en warme stemgeluid weet ze vele harten te raken.

Pearl Jozefzoon treedt op in Ichtus tijdens Share&Connect van zondag 19 mei!

Share&Connect is een initiatief van Ichtus. De events hebben een open en ontspannen karakter, waarbij iedereen welkom is. Ze zijn vrij toegankelijk en bovendien helemaal gratis! De twee identieke events beginnen om 9:00 en 11:15 uur en vinden plaats op Jacobsonstraat 8A in Wierden.

Naast het fantastische optreden van Pearl Jozefzoon brengt Harold Velten deze ochtend een inspirerende boodschap.

Voor kinderen tot en met 12 jaar is er een eigen programma. Voor de allerkleinsten is er oppas bij de crèche. Na afloop is er voor iedereen koffie en thee tijdens een gezellig samenkomen.

Het event is helemaal gratis. Neem vooral vrienden, buren, kennissen, bekenden en familie mee om samen te genieten van deze een onvergetelijke ochtend op zondag 19 mei!

Een unieke kans om een optreden van deze bekende en geweldige zangeres mee te maken.

Van harte welkom!