Ichtus VBG

Share & Connect

Pagina delen

Share & connect

 

Gert van der Vijver brak in 2006 door als zandkunstenaar nadat hij in de VS in aanraking kwam met de zandschilderkunst. Dit is het uitbeelden van een verhaal met behulp van zand, uitgestrooid op een van onderen verlichte glasplaat.

De tv-serie die hij maakte bij de KRO genaamd ‘de zandtovenaar’ werd erg populair. Ook werkte Gert met bekende artiesten als Marco Borsato en Edsilia Rombley.

Gert van der Vijver treedt zondag 29 september 2019 op tijdens Share&Connect

Share&Connect is een initiatief van Ichtus. De events hebben een open en ontspannen karakter, waarbij iedereen welkom is. Ze zijn vrij toegankelijk en bovendien helemaal gratis! De twee identieke events beginnen om 9:00 en 11:15 uur en vinden plaats op Jacobsonstraat 8A in Wierden. 

Naast het fantastische optreden van Gert van der Vijver brengt Wim Grandia deze ochtend een inspirerende boodschap.

Kinderen

Groep 1&2 gaan direct voor de dienst naar hun eigen programma in de unit buiten. Ze kunnen vanaf 30 minuten voor aanvang van de dienst worden gebracht.

Groep 3 t/m 6 begint eerst in de dienst om zo het optreden van de zandkunstenaar te kunnen zien. Voor in de kerk staan banken speciaal voor de kinderen, waar ze bij elkaar kunnen gaan zitten. De leiding van Promiseland zal daar ook bij zitten. Na het optreden met de zandtovenaar gaan de kinderen samen naar de kelder waar ze nog een fantastisch eigen programma zullen hebben.  

Groep 7 & 8 blijft ook na het optreden van de zandtovenaar in de dienst.

Voor de allerkleinsten is er oppas bij de crèche.

 

Na afloop is er voor iedereen koffie en thee tijdens een gezellig samenkomen.

Het event is helemaal gratis. Neem vooral vrienden, buren, kennissen, bekenden en familie mee om samen te genieten van deze een onvergetelijke ochtend op zondag 29 september!

Een unieke kans om een optreden van deze bekende en geweldige zandkunstenaar mee te maken.

Van harte welkom!