Ichtus VBG

Kerst 2017

U bent hier:
Pagina delen

Welkom op onze kerstdienst!

Voel je van harte welkom om Kerst met Ichtus te vieren!

Met Kerst houdt Ichtus weer verschillende diensten om de geboorte van Jezus Christus te vieren. Iedereen is van harte welkom om daar bij te zijn!
Onze kerstdiensten zijn sfeervol, eigentijds en makkelijk te begrijpen voor mensen zonder christelijke achtergrond.
We zullen zowel oude-bekende als moderne kerstliederen zingen onder begeleiding van onze Ichtusband en voorganger Harold Velten zal op begrijpelijke en enthousiaste wijze iets kort vertellen over de boodschap van Kerst.
Na afloop is er tijd om een kop chocomelk te drinken met wat lekkers.
Ook als je niet bij een kerk aangesloten bent of niet gelovig bent zouden we het fijn vinden als je dit feest met ons mee viert! De diensten zijn gratis en je hoeft geen speciale kleding aan te trekken. Kom gerust zoals je bent.

Op zondagavond 24 december houden we een sfeervolle Kerstdienst om 19:30 uur. De deuren gaan open om 19:00 uur en iedereen is welkom om na afloop wat te drinken met wat lekkers!

Op maandag 25 december houden we twee gezinsdiensten om 09:00 uur en 11:30 uur. Er is goede, veilige opvang voor kinderen t/m 4 jaar. U kunt ze bij binnenkomst naar de kinderopvang - beneden - brengen. Daar kunnen ze in een fijne omgeving slapen of spelen. Vraag gerust iemand van het welkomteam om je te helpen of je de weg te wijzen. Je herkent hen aan de keycords en ze zijn bij binnenkomst van de kerk al te vinden.
Kinderen van de basisschoolleeftijd kunnen de dienst bijwonen.
Tussen de diensten in is er volop tijd om wat te drinken met wat lekkers!

We hopen je te zien in één van onze diensten!