Zondagochtend dienst

Iedere zondag houdt Ichtus een dienst die ongeveer anderhalf uur duurt. In deze diensten willen we op een eigentijdse manier God eren. De diensten zijn voor iedereen: jong en oud, gezinnen en alleenstaanden!

Er wordt gezongen onder leiding van een band en er is iemand die de bijbel uitlegt.

De diensten staan open voor iedereen, dus je bent van harte welkom. Kom gerust eens langs!

Voor de kinderen tot en met de basisschoolleeftijd is er tijdens de dienst een eigen kinderdienst. Voor meer informatie hierover, klik hier

Share & Connect

Eens per drie maanden zijn de ochtenddiensten Share & Connect diensten. Meestal wordt er een (landelijk bekende) gast uitgenodigd. De events hebben een open en ontspannen karakter, waarbij iedereen welkom is. Ze zijn vrij toegankelijk en bovendien helemaal gratis. Neem vooral vrienden, buren, kennissen, bekenden en familie mee om samen te genieten van een onvergetelijk event.

1-2-4 diensten

1-2-4 diensten onderscheiden zich van de zondagochtend samenkomsten, doordat ze gericht zijn op de kracht van Gods Geest die verlossing, bevrijding en genezing brengt. Ze zijn geïnspireerd door de woorden van Paulus in 1 Korinte 2:4
 De boodschap die ik verkondigde overtuigde niet door wijsheid, maar bewees zich door de kracht van de Geest, want uw geloof moest niet op menselijke wijsheid steunen, maar op de kracht van God.
In deze dienst is veel ruimte voor aanbidding, persoonlijk gebed, en het voor je laten bidden.

Soul Revolution

Vanuit Ichtus is er elke 4e zondag van de maand, om 19.30 uur, een ontmoeting voor tieners en jongvolwassenen. Tijdens deze ontmoetingen kun je samen met de Soul Revolution-band God aanbidden, hoor je een radicale Bijbelse boodschap, kun je bidden en kun je anderen ontmoeten.

Themadiensten

Regelmatig hebben we sprekers die over een bepaald thema preken. Zodra een thema bekend is plaatsen we die in de agenda.