Laden Diensten
  • Dit evenement is voorbij.

Tentsamenkomst in Wierden Oranjefeest

28 april @ 15:00

Belangrijke thema’s met elkaar vieren en delen en elkaar ontmoeten, dat is het doel van de samenkomst van de Wierdense kerken in de tent van de Oranje vereniging. Deze wordt dit jaar al weer voor de 10e keer gehouden!

De samenkomst wordt voorbereid door vertegenwoordigers van de Evangelisch Molukse Kerk, de Sint Jan de Doper, de Gereformeerde Kerk, de Hervormde Kapel, de Hervormde Gemeente, de Baptisten Gemeente Ichtus en de Oranjevereniging van Wierden.

Dit jaar zal het thema “Open deuren” centraal staan. Dat geldt niet alleen voor de kerken, maar zeker ook voor ieders huis en hart. De samenkomst is bedoeld voor jong en oud. Iedereen is van harte welkom! De muzikale begeleiding wordt verzorgd door de Praiseband van de Dorpskerk. 
Voorganger is Ds.Donken van de Hervormde Gemeente.

Datum: zondag 28 april 2024
Plaats: Oranjetent op het Binnenhof
Tijd: 15:00 uur
Toegang: gratis

Er wordt tijdens de samenkomst een collecte gehouden voor Open Doors. Open Doors steunt vervolgde christenen wereldwijd in meer dan 50 landen. Dit doen zij door Bijbels en christelijke boeken te verspreiden, trainingen aan te bieden en praktische hulp te geven. Na afloop is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten onder het genot van een kop koffie en een heerlijke plak krentenwegge. Voor de kinderen is er ranja. De organiserende kerken hopen deze tiende keer weer met velen te vieren!

Gegevens

Datum:
28 april
Tijd:
15:00 - 15:00