Laden Diensten
  • Dit evenement is voorbij.

Kinderdienst en ochtenddienst met Goksal Gullu

26 januari 2020 @ 09:00 - 17:00

1e dienst: Kinderdienst met Giovanni in samenwerking met CBS het Laar

2e dienst: Ochtenddienst met Goksal Gullu

Over de eerste dienst:
Deze week is het de week van Kerk en School op de christelijke basisscholen in Wierden. Het thema van deze week is: ‘Schitterend!’. Iets kan schitterend mooi zijn, God kan ons laten zien hoe wij kunnen schitteren, God wil in ons leven schitterend zijn en mensen in de Bijbel laten zien hoe schitterend God voor hen is. Maar ook wij kunnen voor anderen een lichtpuntje zijn. Hij is het Licht der wereld en dat wordt in de themaweek van verschillende kanten belicht. 
 
Aankomende zondag staat de dienst van 9:00 uur ook in het teken van deze themaweek. Giovanni zal in deze dienst, speciaal voor kinderen, voorgaan. Er is tijdens deze dienst dus ook geen Promiseland. De kinderen van basisschool Het Laar in Wierden zijn gekoppeld aan onze kerk en zullen deze dienst ook bezoeken. Het wordt een speciale kinderdienst, dus…  iedereen is welkom! Het belooft een verrassende dienst te worden met o.a. een bezoekje van professor W.Tikveel. Nodig vooral je vrienden, vriendinnen, buurkinderen en anderen uit.
 
In deze dienst zal er ook een collecte gehouden worden voor een speciaal collectedoel, namelijk José op Missie: José Weijers woont sinds januari 2019 in Port Elizabeth en werkt in township Missionvale. Missionvale is een township, waar ruim 25.000 mensen wonen, aan de rand van de stad Port Elizabeth. De mensen leven in armoede en vaak in zelfgebouwde onderkomens waar de basisvoorzieningen ontbreken. In deze wijk staat het project Missionvale Care Centre om hulp te bieden. In eerste instantie wordt er gewerkt aan basis levensbehoeften als voedsel, zorg en educatie. Het is een Christelijk project en is jaren terug begonnen om liefde en hulp te geven aan deze naasten vanuit Gods liefde voor alle mensen. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de website: www.kimon.nl .

Gegevens

Datum:
26 januari 2020
Tijd:
09:00 - 17:00