Laden Diensten
  • Dit evenement is voorbij.

Dienst met Harold Velten

25 december 2013 @ 10:00 - 11:30

Collecte (Dankoffer)
Thema: Goed Nieuws!
Iedereenvan harte welkom in deze Kerstdienst! We zullen oude en nieuwe kerstliederen zingen en een boeiende boodschap horen over de betekenis van Kerst.We hopen dat je na afloop blijft voor de high tea: een gezellig samen-zijn metkoffie, thee, lekkere hapjes en vooral leuke en goede ontmoetingen met elkaar. Voor de kinderen is er uiteraard ranja en voor de jeugd fris in de kelder onder het podium.
Meer info over de high tea / koffie +:
http://www.ichtus-vbg.nl/mededelingen-en-nieuwsberichten/high-tea-koffie-op-25-december
Denk even aan de volgende zaken voor de kinderen:Groep 1 t/m 3: de kinderen uit deze groepen mogen eerst naar de dienst om vervolgens bij de tune naar hun eigen gezamenlijke kerstviering te gaan. Die vindt plaats in de kelder. Neem bij binnenkomst deze kinderen op schoot, zodat de stoelen zoveel mogelijk gebruikt kunnen worden voor mensen die de gehele dienst bijwonen.
Groep 4 t/m 7: de kinderen uit deze groepen helpen bij de voorbereidingen van de high tea. Ze maken hapjes, kleden de tafels aan en helpen om de high tea tot een groot succes te maken!
Groep 8: kinderen uit groep 8 zijn ook welkom om mee te helpen met de voorbereidingen van de high tea. Ze kunnen ook de dienst bijwonen als ze dat liever willen. Er is geen apart programma voor deze groep.

Gegevens

Datum:
25 december 2013
Tijd:
10:00 - 11:30