Laden Diensten
  • Dit evenement is voorbij.

ICHTUS-jongeren op de schaats

9 februari @ 19:45 - 22:00

Op vrijdagavond 9 februari willen we gaan schaatsen!

  • Voor wie: vanaf 12 jaar (middelbare school) tot 20 jaar
  • Tijd: 19.45 verzamelen voor de Scheg in Deventer tot 22.00
  • Kosten: €3,50 eigen bijdrage (graag contant of per tikkie betalen)

Huur van schaatsen is voor eigen rekening en kost €7,50. Ga vooral lekker carpoolen met elkaar, of neem de trein, als dat niet lukt: trek even aan de bel bij de leiding. Voor meer info: mail ons gerust!

—————————————————————————————————————————

Vind jij het ook zo lastig om in de kerk contact te maken? Het idee van iemand aanspreken staat je niet echt aan. Wij geloven bij Dare2Be dat de basis begint een vertrouwde, veilige en relaxte omgeving. Waar op een relaxte manier contacten worden gemaakt en vriendschappen gesloten worden – soms wel voor het leven. Een avond waarin jij lekker jezelf kunt en mag zijn. Een echte uitlaatklep na een week school.

Wij als leiding, willen deze omgeving voor je creëren. We willen je op weg helpen met contacten, vriendschappen en een goed gesprek. Wij zijn er om jou te zien.

Wat doen we tijdens zo’n avond? Dat verschilt, we starten altijd met een inloop en een relaxte start. We beginnen samen de avond en de ene keer bespreken we actuele onderwerpen en kijken we ook hoe de bijbel ons daarbij kan helpen, de andere keer kijken we een film of gaan we lekker bowlen. Geen avond is hetzelfde.

Spannend? Ja, dat snappen we! Daarom staan we voor je klaar!

Voel je vrij, voel je welkom!

Gegevens

Datum:
9 februari
Tijd:
19:45 - 22:00