Je hebt de ware gevonden, je wilt graag trouwen. Er komen dan direct veel vragen op jullie af. Waar beginnen we? Welke dingen moeten we regelen? Hoe bepalen we een trouwdatum? 

Waar begin je? Bij Ichtus begint het traject met het invullen van onderstaand formulier.

Als jullie al een trouwdatum weten, kun je die invullen. Als jullie hem nog niet weten is het slim om even te overleggen met ons. Als jullie het formulier invullen, wordt er zo snel mogelijk contact met jullie opgenomen om te overleggen over bijvoorbeeld de datum.

Na het invullen van het formulier, krijgen jullie direct een mail met daarin een link naar een bijlage. In die bijlage staan een aantal dingen die geregeld moeten worden.

Trouwen is een grote stap. Het betekent dat je elkaar belooft dat je bij elkaar zult zijn totdat de Here Jezus terug komt of totdat je sterft. Dit is voor een mens niet te overzien. Toch is het een hele goede stap, maar dus wel een stap die je zorgvuldig voorbereidt. Binnen Ichtus doen we dat door met je in gesprek te gaan en je een pre-marriage course aan te bieden. 

Trouwen doe je in het gemeentehuis. Daar zijn regels voor. In de kerk bidden we om een zegen voor het huwelijk. In de kerk hebben we best veel vrijheid in hoe het wordt ingevuld. Daarover gaan we ook graag met je in gesprek.

Als een van de twee of beide lid of vriend zijn van Ichtus brengen we geen kosten in rekening. Mocht beide niet aangesloten zijn, brengen we kosten in rekening. Hierover krijg je meer informatie als je onderstaand formulier invult.


    Lid of vriend van IchtusGeen lid of vriend van Ichtus


    Lid of vriend van IchtusGeen lid of vriend van Ichtus