Samen naar Opwekking 2023

Beste gemeente,

Van vrijdag 26 mei t/m maandag 29 mei 2023 organiseert Opwekking voor de 52ste keer haar jaarlijkse Pinksterconferentie. Dit jaar is het thema ‘Maar wij zien Jezus’. De conferentie vindt plaats op de vertrouwde plek in de polder: op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen.

Thema: Maar wij zien Jezus

Het thema is te vinden in de brief aan de Hebreeën 2:9 (HSV), waarin verwezen wordt naar het feit dat Jezus ons is voorgegaan in het plan dat God voor ons heeft. Hoewel we in ons eigen leven en in de wereld om ons heen nog de gebrokenheid zien die het gevolg is van de zondeval, mogen we onze ogen richten op Hem die met heerlijkheid en eer gekroond is. Als we Jezus zien, krijgen wij een zuiver perspectief op het leven, de ander en onszelf.

We zien de onrust en onzekerheid om ons heen – en wat dit doet met ons zelf: hoe ook wij angstig kunnen worden en bezorgd, of overtuigd van ons eigen gelijk en star in onze mening. Tegelijk wéten we dat alles in Gods hand is, en dat wij veilig zijn. Maar hoe scherp zien we dat nog? De Hebreeën schrijver stelt dan: te midden van alles, ondanks alles en dwars dóór alles heen zien wij Jezus. Vanuit focus op Hem kunnen we leven met vertrouwen, in het hier en nu en richting de toekomst. Een leven in aanbidding en overgave maakt dat wij Hem gaan kennen zoals Hij is, scherper zien, en kunnen dienen in een wereld die Jezus nodig heeft.

Maar wij zien Jezus, omdat vanuit Hem het hier en nu reliëf krijgt en kleur.

Maar wij zien Jezus, omdat ons perspectief op de eeuwigheid maakt dat wij ons altijd veilig weten.

Maar wij zien Jezus, omdat we altijd gaan lijken op dat wat we het meeste zien.

Graag willen we net als voorgaande jaren als Ichtus weer samen naar deze conferentie gaan. Om opgebouwd te worden in ons geloof en met elkaar op te trekken in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Ga jij/ gaan jullie dit jaar naar de Opwekkingsconferentie en wil je graag op het Ichtus veld staan, dan willen we je vragen het volgende te doen:

  • Meld je allereerst aan op de site van Opwekking. Dit kan vanaf 1 februari 12.00 uur.
  • Wanneer je dit gedaan hebt, krijg je van Opwekking een bevestigingsmail met een reserveringsnummer.
  • Meld je daarna aan op de site van Ichtus. Hierbij is het belangrijk dat je exact dezelfde gegevens als bij Opwekking invult. Ook je reserveringsnummer van Opwekking moet je bij Ichtus aangeven.

(De gegevens van Ichtus en Opwekking moeten overeenkomen anders geldt je aanmelding voor de groep niet).

Aanmeldtermijn bij Ichtus is van woensdag 1 februari 12.00 uur t/m zondag 26 maart 2023.

Hoe eerder jij/jullie je aanmeld(en) bij Opwekking, hoe groter de kans is om dichter bij het hoofdveld te staan. Vandaar dat de aanmeldtijd bij Ichtus beperkt is.

Meld je dus zo snel mogelijk vanaf 1 februari aan op de site van Opwekking!

We zien uit naar een mooie en gezegende conferentie met elkaar!

Groet, Marco Koppelman en Boaz Bruggink

N.B. DE AANMELDTERMIJN VOOR HET ICHTUS VELD IS HELAAS VERLOPEN!