Samen naar Opwekking 2022

Beste allemaal, 

Van vrijdag 3 juni t/m maandag 6 juni 2022 organiseert Opwekking haar jaarlijkse Pinksterconferentie op het evenemententerrein van Walibi Holland in Biddinghuizen. In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het Pinksterfeest vieren. Voorgaande jaren kwamen meer dan 60.000 mensen naar de polder, onder wie meer dan 21.000 kampeerders.

Graag willen we met Ichtus weer samen naar deze conferentie gaan. Om opgebouwd te worden in ons geloof en met elkaar op te trekken in een gezellige en ongedwongen sfeer.

Ga jij/ gaan jullie dit jaar naar de Opwekkingsconferentie en wil je graag op het Ichtus veld staan, dan willen we je vragen het volgende te doen:

  • Meld je allereerst aan op de site van Opwekking. Dit kan vanaf 1 februari 12.00 uur.
  • Wanneer je dit gedaan hebt, krijg je van Opwekking een bevestigingsmail met een reserveringsnummer.
  • Meld je daarna aan op de site van Ichtus. Hierbij is het belangrijk dat je exact dezelfde gegevens als bij Opwekking invult (zelfs elke spatie en punt moet hetzelfde ingevuld zijn!) Ook je reserveringsnummer van Opwekking moet je bij Ichtus aangeven.

(De gegevens van Ichtus en Opwekking moeten overeenkomen anders geldt de aanmelding voor de groep niet).

Aanmeldtermijn bij Ichtus is van zaterdag 1 februari t/m zondag 27 maart 2022.

Hoe eerder jouw aanmelding bij Opwekking, hoe groter de kans is om dichter bij het hoofdveld te staan. Vandaar dat de aanmeldtijd bij Ichtus beperkt is.

Meld je dus zo snel mogelijk vanaf 1 februari aan op de site van Opwekking via www.opwekking.nl

We zien uit naar een mooie en gezegende conferentie met elkaar!

Even ter informatie: ivm corona zijn annuleringsvoorwaarden van toepassing, zie voor meer informatie ook www.opwekking.nl

Marco Koppelman en Boaz Bruggink

N.B. DE AANMELDTERMIJN VOOR HET ICHTUS VELD IS HELAAS VERLOPEN!