De ‘EXODUS’ tour van InSalvation met Eline Bakker start 3 september in Wierden!!

Na twee jaar wachten is het dan eindelijk zover, zaterdag 3 september gaat de EXODUS tour van InSalvation van start in Wierden! Samen met speciale gast Eline Bakker gaat InSalvation in het najaar langs alle twaalf provincies van Nederland. Deze aanbiddingsavonden staan in het teken van de recente albums van InSalvation (‘EXODUS’, ‘Verwacht’) en de albums van Eline Bakker (‘Abba, ‘Terug naar Eden’).

“De naam EXODUS is tijdens het schrijven van de nummers ontstaan. De nummers gaan allemaal over het thema dat we geroepen zijn om vrij te zijn. We zijn geroepen om Egypte te verlaten en te gaan naar wat God voor ons heeft” aldus Jafeth Bekx van InSalvation. “Elk nummer heeft een eigen verhaal met een diepere laag. Hierdoor is het niet alleen mooie muziek om naar te luisteren, maar kan de muziek je hart op een bijzondere manier raken.” InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan. Met die focus beloven de avonden van de ‘EXODUS’ tour hele bijzondere avonden te worden.

De EXODUS tour wordt mede mogelijk gemaakt door collectes ter plaatse. Je hoeft alleen GRATIS tickets te reserveren voor € 3,50 aan reserveringskosten. Bekijk wanneer InSalvation bij jou in de buurt is en bestel HIER je tickets! Wees er snel bij want vol = vol!

De band​
InSalvation is sinds 2006 niet meer weg te denken uit het christelijke muzieklandschap in Nederland. De band is bekend van liederen als ‘Vul Dit Huis Met Uw Glorie’, ‘Neon’, ‘Power in the Blood’ en ‘God Who Saves’. Het is een band met een hart voor aanbidding en gerechtigheid. InSalvation verlangt ernaar om samen God te aanbidden en in Zijn aanwezigheid veranderd de wereld in te gaan. Sinds 2012 bestaat de band naast Jafeth Bekx uit Sifra Bekx, Andy Stuijfzand, Tanja van Schuylenburg, Henny Mugge en Hanjo Fisser.

De stichting​
InSalvation is meer dan alleen een band. Sinds januari 2015 is InSalvation een stichting met drie pijlers; Worship, Justice en Equipping. Jafeth: ‘’We hebben de droom en visie om een beweging te zien ontstaan van mensen in Europa die opstaan en Jezus toegewijd volgen door een leven van aanbidding en gerechtigheid.’’
Meer informatie is te vinden op www.insalvation.com.