Laden Diensten
  • Dit evenement is voorbij.

THE FOUNDATION

7 juli @ 12:30 - 15:30

Aanstaande zondag is er weer the Foundation, de samenkomst voor jongeren tussen de 17 en 21 jaar. We beginnen ongeveer om 12.30 uur met een gezamenlijke lunch.Na de lunch gaan we samen de Bijbel openen bij Galaten 5 vers 19 t/m 26 en gaan we zoeken wat God hiermee toen voor de provincie Galatië bedoelde en wat deze tekst voor ons nu betekent.Er is daarnaast voldoende ruimte voor gezelligheid!Nieuwsgierig? Kom gerust!

————————————————————————————————————————

De samenkomsten hebben een serieus karakter waarbij we samen de invulling van de samenkomst bepalen en voorbereiden.  De samenkomsten zijn bedoeld voor jongeren tussen de 17 en 21 jaar. Indien we aansluitend aan de kerkdienst, 12:30 uur beginnen, dan beginnen we met een gezamenlijke lunch en zal naar verwachting tot ongeveer 15:30 uur duren.

Het zijn samenkomsten waarin we aan de hand van de Bijbel verschillende onderwerpen die we samen bedenken gaan onderzoeken. We gaan zo kijken wat er letterlijk in de Bijbel over het onderwerp staat.  Hoe we dit moeten vertalen naar de tijd dat de Bijbeltekst is geschreven. Hoe we dit moeten vertalen naar onze tijd. Wat we hier persoonlijk mee kunnen, wat God hiermee aan ons wil zeggen.  

Daarnaast is er ook voldoende ruimte voor sociale gesprekken, je zelf zijn, respect en waardering voor elkaar en gezelligheid.

Gegevens

Datum:
7 juli
Tijd:
12:30 - 15:30

Locatie

Tabor
Jacobsonstraat 8a

Wierden, Overijssel 7642BS Nederland
+ Google Maps