Hoi allemaal!
We kunnen weer open, na bijna twee jaar!
De meeste maatregelen rondom corona zijn inmiddels gestopt en we hebben daarom ook weer de vrijheid om elkaar te ontmoeten, samen God groot te maken en samen te ontvangen wat God ons wil geven.

We nodigen je van harte uit om weer naar de dienst te komen. De dienst begint om 10:00u zoals we de afgelopen twee jaar gewend zijn. Voor komende zondagochtend hoef je je daarom niet meer aan te melden. Zodra het noodzakelijk is schakelen we weer op naar dubbele diensten.

Afstand houden is niet meer nodig en een mondkapje hoeft niet meer. Natuurlijk ben je vrij om een mondkapje te blijven dragen als je je daar prettig bij voelt.

Tegelijkertijd weten we dat er een kwetsbare groep is voor wie het spannend is om zich weer in de mensenmassa te begeven. Voor deze broers en zussen is er zondag nog de livestream. Hoe dat in de toekomst verder gaat is nog niet duidelijk. Zodra hierover meer bekend is, horen jullie het.

Twee jaar gaat je niet in de koude kleren zitten. We hebben elkaar gemist en we zien uit naar een hernieuwde ontmoeting. We hopen je bij de samenkomsten, bij de kringen, bij het leerhuis en bij andere activiteiten van de gemeente weer te mogen begroeten, we zien uit naar je komst.

Tot zondag, Gods zegen

De Oudstenraad