Ichtus VBG

Kennismakingskring

Pagina delen

Kennismakingskring

Wil je vrijblijvend Ichtus beter leren kennen? Of kom je al een tijdje in de gemeente en wil je wat meer mensen leren kennen? Misschien ben je benieuwd hoe Ichtus denkt over bepaalde bijbelse zaken of denk je erover om je aan te sluiten bij de gemeente. Dan is de kennismakingskring iets voor jou!

De kennismakingskring is een kring voor iedereen die geïnteresseerd is in Ichtus en wat wij als gemeente geloven. Op vier avonden komen we bij elkaar om na te denken over de zaken die wij als gemeente belangrijk vinden. Onze voorganger, Harold Velten, leidt de eerste avonden, waarna je zult kennismaken met oudsten en taakveldleiders van Ichtus.

In de kennismakingskring is genoeg ruimte om elkaar te leren kennen en al je vragen te stellen. Dit doen we in een ontspannen sfeer in de zaal Reload van de Taborkerk. Misschien heb je vragen over de bijbel, het gemeenteleven of de achtergrond van Ichtus: alles komt aan bod. Maar vooral: al jouw vragen over de gemeente. Rachel van Zuidam coördineert de kennismakingskring. Je kunt bij haar terecht met vragen over de kring: instroomcoordinator@ichtus-vbg.nl

Nieuwe kennismakingskring

De kennismakingskring gaat weer van start! De kring vindt plaats op de volgende data:

Week

Dag

Datum

37

Maandag

10 september 2018

38

Maandag

17 september 2018

39

Maandag

24 september 2018

41

Maandag

8 oktober 2018

Wilt u deelnemen? U kunt zich hieronder aanmelden.

Opgave

Ja, ik wil me graag aanmelden voor de kennismakingskring.