Ichtus VBG

Oudere Jeugd 16+

Pagina delen

16+ Oudere jeugd

Elke 1e zaterdag van de maand verzamelt de Oudere Jeugd bij de familie Eshuis in Hoge Hexel. Twee weekjes later verzamelt de groep bij familie Nijkamp in Rijssen.

Elke jongere vanaf klas 4 (v.o.) tot ca. 18 jaar is welkom voor een avondje gezelligheid chillen en discussie over een actueel thema of Bijbels onderwerp. Een groep van ca. 18 jongeren bezoekt regelmatig de jeugdavond.

In de zomer gaat de Oudere Jeugd op werkweek naar Roemenië. Daar wordt een bijdrage geleverd aan het werk van St. Charis van de familie Kroon. De werkzaamheden variëren per groep van timmerwerk tot sportieve activiteiten. In de voorbereiding op de werkweek wordt er gedurende het jaar geld ingezameld voor het project en de verblijfkosten. Daarom verkoopt de jeugd bijna elke zondag broodjes knakworst. Deelnemers betalen ook een eigen bijdrage in de reiskosten.

Buiten de jeugdavonden om worden er extra activiteiten georganiseerd, zoals gezamenlijk eten of een filmavond. Een paar keer per jaar wordt dit samen met Dare2B georganiseerd, zoals het kerstgala en de afsluitende BBQ.

Er op uit !

Een aantal keren per seizoen organiseert de activiteitencommissie een avondje uit. Dit kan op verschillende manieren uitpakken. Aktief door te gaan zwemmen of bowlen, of semi-aktief door het huren van een leuke film.

Benieuwd ?

Kom ook! Je bent van harte welkom op de eerste volgende jeugdavond!

Info

Johan en Riet Eshuis
0546-577929
Kleen Esch 10
Richard en Hester Nijkamp
0548-542142
Markeloseweg 55