Ichtus VBG

Kidspraise kerst 2013

Pagina delen

Leuk dat je er was !

We hebben een leuke morgen gehad! Levi heeft eerst de vier Adventskaarsen aangestoken en toen hebben we geluisterd en gekeken naar het themalied van Advent, ‘God wil onze koning zijn’.

We hebben samen Kerstliederen gezongen, met muzikale begeleiding van Mirre (harp), Demi (gitaar), Jikke (blokfluit), Charlotte (keyboard) en Jennefer (klarinet).

Hierna hebben we samen naar het filmpje gekeken van de zandtovenaar die met zand het Kerstverhaal uitbeeldt.

Na het zingen van nog een paar Kerstliederen mochten de kinderen kiezen wat ze wilden doen ter voorbereiding op de High Tea die na de kerkdienst is gehouden.

Een aantal kinderen hebben prachtige kerstbakjes gemaakt, anderen hebben geholpen met bowl maken en hartige spiesjes, er werden prachtige tekstkaartjes gemaakt, Kerstganzenbord gespeeld en een aantal jongens is onder leiding van Elke druk geweest met het vouwen van servetten.

Er waren ook kinderen die liever een film wilden kijken van het Kerstverhaal.

Al met al een geslaagde morgen die afgesloten werd in de kerkzaal waar we de zegen mochten ontvangen en afsluitend samen het Ere zij God hebben gezongen.

Presentatie en filmpje

Bijgaand nog even de powerpoint van deze morgen. Daar kan het themalied worden beluisterd en het filmpje van de zandtovenaar worden bekeken.