Ichtus VBG

Creche

U bent hier:
Pagina delen

Creche

Ichtus vindt de zorg voor kinderen erg belangrijk. Kleine kinderen (0-4 jaar) mag je bij binnenkomst naar de crècheruimte brengen in de kelder. Je gaat de trap af, slaat links af en loopt door tot het einde. Aan het einde van de gang vind je aan de linkerkant de inschrijfruimte. Eventueel loopt iemand van het welkomstteam even met je mee.

De crèche is verdeeld in 2 groepen:

  • een baby-/ dreumesgroep (0 tot 3 jaar)
  • een peutergroep (vanaf 3 jaar).

In de crèche kunnen de kinderen lekker spelen in een veilige omgeving. Er is voldoende speelgoed.
Zorgzame leiding zorgt ervoor dat de kinderen het naar hun zin hebben.

Bij de peuters werken we met een klein programma gericht op een bijbelverhaal. Kinderen krijgen tijdens de dienst een koekje en drinken door Ichtus aangeboden.

Voor de hele kleintjes graag fruithap, voeding en luiers zelf mee geven. Graag de tas even voorzien van voor en achternaam.

Mocht er desondanks toch iets zijn, dan wordt je als ouder even uit de dienst gehaald.
De gehele dienst verblijven de kinderen in de crèche. Na het slotlied kun je de kinderen weer op halen.

Bij binnenkomst kom je eerst in de inschrijfruimte. Hier wordt de naam van je kind genoteerd op een inschrijfformulier en krijg je een nummer mee. Als er wat is met jouw kind dan verschijnt dit nummer op de beamer. Zijn er aandachtspunten waar we rekening mee moeten houden? Meld dit dan tijdens het inschrijven, we proberen hier zoveel mogelijk rekening mee te houden.

Is de dienst boven afgelopen? Dan mag je weer naar beneden om je kind op te halen. We willen je vragen om dit niet eerder te doen in verband met de rust voor de groepen.

 

Info en contact

Zit je met een vraag? Wil je meer informatie? Of wil je helpen bij de crèche? Dan kun je contact op nemen met de taakgroepleider crèche.

Op dit moment is er 1 taakgroepleider voor de crèche: Gerjanne Schaap

Voor contact en informatie kun je mailen naar creche@ichtus-vbg.nl

 

 

Let op: voor leden en vrienden van Ichtus geldt: Gaat je kind naar de crèche of Promiseland? Dan helpt minimaal 1 van de ouders ook mee (op de een of andere wijze) binnen het kinderwerk van Ichtus. Zonder jouw hulp is er namelijk geen kinderwerk.