Ichtus VBG

Kids & Jeugd

U bent hier:
Pagina delen

Kids & Jeugd

Ichtus een een levendige gemeente met veel kinderen. Op deze pagina vind je de informatie voor kinderen vanaf 0 jaar tot en met de jong volwassenen.

Ichtus vindt de zorg voor kinderen erg belangrijk. In Ichtus zijn alle leeftijden vertegenwoordigd. Als gemeente zijn we ontzettend blij met zo veel kinderen. Dit geeft ons als gemeente ook een grote verantwoordelijkheid, samen zetten we daarom de schouders eronder en willen we het beste voor onze kinderen.

Tijdens de diensten op zondagmorgen hebben de kinderen tot en met groep 8 hun eigen programma op eigen niveau, in de vorm van crèche of Promiseland.

Wil je meer informatie over de verschillende groepen? Maak dan aan de rechterkant een keuze voor de juiste leeftijdscategorie.

Kids tot 4 jaar tijdens de dienst

Kinderen tot vier jaar zijn welkom bij de crèche van Ichtus.

Je kunt ons vinden in kelder aan de linkerzijde. Je gaat de trappen af, slaat links af en loopt door tot het einde van de gang. Aan de linkerkant kun je dan je kind inschrijven en naar de crèche brengen. De crèche heeft 2 ruimtes, 1 voor de baby's en 1 voor de peuters. Ken je nog niet de weg? Vraag dan iemand van bijvoorbeeld het welkomsteam om je de weg te wijzen.
Tijdens de gehele dienst verblijven de kinderen in de crèche en na afloop kun je ze gewoon weer ophalen. Zo kun je rustig de dienst bijwonen. Is er tijdens de dienst iets aan de hand, dan komt het nummer van jouw kind op de beamer voorbij.

In de crèche kunnen de kinderen lekker spelen in een veilige omgeving. Er is voldoende speelgoed en zorgzame leiding zorgt ervoor dat de kinderen het naar hun zin hebben. Mocht er desondanks toch iets zijn, dan wordt je dus eventjes uit de dienst gehaald. 

Kids groep 1 t/m 8 tijdens de dienst op zondag

Kinderen die op de basisschool zitten zijn van harte welkom bij Promiseland. Lees hier meer over het programma voor de kinderen tijdens de dienst, waar ze een afwisselend en inspirerend programma wordt aangeboden.

 

Jeugdgroepen

Elke week zijn er jeugdavonden voor diverse groepen. Avonden die in het teken staan van ontmoeting, naar God en naar elkaar toe groeien, chillen, activiteiten enz. Aarzel niet, en neem een kijkje. Je bent van harte welkom!!

 

Dare2b:              klas 1 & 2

Dare2seek:        klas 3 en 4 (t/m 16 jaar)

Dare2follow:     leeftijd van 17 t/m 19 jaar

Jovo:                   leeftijd van 20 t/m 22 jaar

NXT:                    leeftijd 23 plussers

 

Voor alle groepen kunt u verdere informatie krijgen via jeugd@ichtus-vbg.nl