Ichtus VBG

Kids & Jeugd

U bent hier:
Pagina delen

Kids & Jeugd

Ichtus vindt de zorg voor kinderen erg belangrijk. In Ichtus zijn alle leeftijden vertegenwoordigd.

Tijdens de diensten op zondagmorgen hebben de kinderen tot en met groep 8 hun eigen programma op eigen niveau, in de vorm van creche of Promiseland.

Maak aan de rechterkant een keuze voor een specifieke doelgroep voor meer informatie.

Kids tot 4 jaar tijdens de dienst

Kinderen tot vier jaar zijn welkom bij de crèche van Ichtus.

Je kunt ons vinden in kelder aan de linker zijde. Ken je nog niet de weg? Vraag dan iemand van bijvoorbeeld het welkomsteam om je de weg te wijzen.
Tijdens de gehele dienst verblijven de kinderen in de crèche en na afloop kun je ze gewoon weer ophalen. Zo kun je rustig de dienst bijwonen.

In de crèche kunnen de kinderen lekker spelen in een veilige omgeving. Er is voldoende speelgoed en zorgzame leiding zorgt ervoor dat de kinderen het naar hun zin hebben. Mocht er desondanks toch iets zijn, dan wordt je eventjes uit de dienst gehaald. 

Kids groep 1 t/m 8 tijdens de dienst op zondag

Kinderen die op de basisschool zitten zijn van harte welkom bij Promiseland. Lees hier meer over het programma voor de kinderen tijdens de dienst, waar ze een afwisselend en inspirerend programma wordt aangeboden.

 

Jeugdgroepen

Elke week zijn er jeugdavonden voor diverse groepen. Avonden die in het teken staan van ontmoeting, naar God en naar elkaar toe groeien, chillen, activiteiten enz. Aarzel niet, en neem een kijkje. Je bent van harte welkom!!

 

Dare2b:              klas 1 & 2

Dare2seek:        klas 3 en 4 (t/m 16 jaar)

Dare2follow:     leeftijd van 17 t/m 19 jaar

Jovo:                   leeftijd van 20 t/m 22 jaar

NXT:                    leeftijd 23 plussers

 

Voor alle groepen kunt u verdere informatie krijgen via jeugd@ichtus-vbg.nl