Ichtus VBG

Diensten

U bent hier:
Pagina delen

Onze diensten

Iedere zondag houdt Ichtus twee diensten die ongeveer anderenhalf uur duurt. De eerste bijeenkomst begint om 09:00 uur (tot ca. 10:30) de tweede begint om 11:15 uur (tot ca. 12:45) waarin we op een eigentijdse manier God willen eren. De diensten zijn voor iedereen: jong en oud, gezinnen en alleenstaanden!

Er wordt gezongen onder leiding van een band en er is iemand die de bijbel uitlegt.

De diensten staan open voor iedereen, dus je bent van harte welkom. Kom gerust eens langs!

Voor het eerst

Als je eens wilt komen kijken, voel je dan vrij om binnen te stappen. De mensen van het welkomsteam staan klaar om je eventueel even wegwijs te maken. Je herkent ze aan een badge. Natuurlijk kun je ook zelf gewoon plaats nemen.

Kinderen

Als je kinderen hebt, kun je die gewoon meenemen.

Kinderen tot vier jaar mag je direct bij binnenkomst naar de crèche brengen. Eventueel loopt iemand van het welkomsteam even met je mee. Tijdens de dienst verblijven de kinderen in de crèche en na afloop kun je ze gewoon weer ophalen. Zo kun je rustig de dienst bijwonen.

In de crèche kunnen de kinderen lekker slapen of spelen in een veilige omgeving. Er is voldoende speelgoed en zorgzame leiding zorgt ervoor dat de kinderen het naar hun zin hebben. Mocht er desondanks toch iets zijn, dan word je eventjes uit de dienst gehaald.

Voor kinderen die in groep 1 t/m 8 van de basisschool zitten, is er een apart programma tijdens de dienst. De ene week starten de kinderen in de dienst en mogen ze tijdens de dienst naar hun zondagsschool. De andere week mogen ze vanaf kwart voor 10 naar de inloop in de kelder, waar ze kunnen spelen voordat hun zondagsschool start. Lees hier alles over via de link "meer".

We vinden het belangrijk dat kinderen het leuk vinden en naar hun zin hebben bij Ichtus!