Ichtus VBG

Transformed

Pagina delen

Transformed

Transformed is dè jongerenbeweging van Twente. Met hun maandelijkse meetings in het Parkgebouw van Rijssen, het Big Event en allerlei andere activiteiten verspreidt Transformed de beste boodschap die er is! Ichtus ondersteunt Transformed van harte door gebed, collectes en op andere manieren. Klik rechts op het logo van Transformed om op de website te komen.

Een unieke gelegenheid om je klasgenoot, vriend/vriendin, buurjongen/buurmeisje mee te nemen en kennis te laten maken met de Here Jezus!

Maandelijkse meetings

Je bent van harte welkom bij een Transformed Meeting, die bijna altijd op de 2e zondag van de maand gehouden worden (m.u.v. zomermaanden).
Transformed Meetings vervelen nooit en zijn al jaren voor vele jongeren een beleving op zich.

In een prachtig verlichte theaterzaal komen in het Parkgebouw van Rijssen ruim 400 jongeren bij elkaar om met de professionele Transformed band God groot te maken met eigentijdse praise & worship (Hillsong United, Gateway, Kees Kraayenoord, Opwekking, enz.). Verder is er veel multimedia, drama en een duidelijke pakkende preek vaak door bekende landelijke sprekers. Tijdens de Meetings staat de prayerzone open, waar je naartoe kunt gaan als je gebed nodig hebt en wil doorpraten. Maar je kunt tijdens de Meeting ook achterin zitten om het gewoon eens van afstand mee te maken. Of je nu gelovig bent of niet, van harte welkom! Een Transformed Meeting biedt ook een ideale mogelijkheid om eens iemand mee te nemen die weinig heeft met de kerk of geloof, maar toch geïnteresseerd is. Misschien geldt dit ook wel voor jou.  

De Meetings worden gehouden in het Parkgebouw, Oosterhofweg 49, deuren open 19.00 uur en aanvang 19.20 uur. De meetings zijn gericht op jongeren vanaf 16 jaar, de deuren staan open voor mensen van alle leeftijden.

 

Dankwoord en terugblik Big Event

Lees hier het dankwoord van Transformed aan Ichtus
(Big Event 10 maart 2013)

Dankwoord