Ichtus VBG

Heartbeat Nederland

Pagina delen

Wat is Heartbeat Nederland?

Ichtus is enthousiast over ‘stichting Heartbeat Nederland’. Een landelijke, dynamische organisatie die zich inzet om jongeren te laten groeien in hun relatie met Jezus. Heartbeat organiseert onder andere de Heartbeat Jongerendag, het Heartbeat Weekend, en de nacht van gebed in samenwerking met Open Doors. Verder heeft de organisatie een eigen sprekersteam. Heartbeat richt zich op jongeren tussen de 16-28 jaar.

Heartbeat Weekend 2015 - Kingdom Culture

Van 30 oktober t/m 1 november 2015 is er weer het Heatbeat Weekend, hét christelijke jongerenweekend van Nederland! Ben je tussen de 16 -28 jaar, dan mag je deze gave conferentie niet missen!

‘KINGDOM CULTURE - Releasing Heaven Transforming Earth’ is het thema van Heartbeat Weekend 2015. In dit Weekend wordt de focus gelegd op wat 'de cultuur is van het Koninkrijk van God' is. Bij de komst van Jezus kwam een stuk hemel op aarde en werden mensenlevens radicaal vernieuwd! Hij bracht een Koninkrijk van vergeving, bevrijding, genezing en gerechtigheid. Maak jij deel uit van dit Koninkrijk? En ben je bewust dat dit stukje 'hemel op aarde' ook in jou woont? Dat je deze Koninkrijkscultuur mag uitdragen om je heen? You're blessed, to be a blessing!

Heartbeat Weekend is een super mogelijkheid om nieuwe vrienden maken en te luisteren naar Nederlands beste sprekers, zoals Gor Khatchikyan, Kees Kraayenoord, Tiemen Westerduin en Sander van Dijk. De praise & worship wordt verzorgd door de Transformed Worship Band en natuurlijk zullen we ook zingen met Kees Kraayenoord en is er een concert met de populaire band InSalvation met Jafeth en Sifra Bekx.

Verschillende programma's

Naast de grote celebrations en concerten ontmoet je leeftijdsgenoten in de smallgroups en kun je zelf interessante seminars en creatieve workshops uitkiezen die je zullen aanspreken. Er is ook veel ruimte voor sport, en er wordt als vanouds gespeeddate voor de 20+ doelgroep. Naast veel inhoud is er natuurlijk ook ’s avonds tijd om heerlijk te relaxen bij de live muziek en kun je lekker snacken.

Inschrijven

Dit all-in weekend kost € 79 (met vroegboekkorting tot 1 juli), zonder bijkomende kosten. Locatie Conferentiecentrum ‘De Kroeze Danne’ (bij Hengelo). Leeftijd 16-28 jaar. Kom alleen of met je vriendengroep (uit de kerk).

Sfeerimpressie Jongerenweekend 2014

Voor een mooie sfeerimpressie van 2014, zie deze link: