Ichtus VBG

Kerstwandeling

Pagina delen

Kerstwandeling voor Wierden op 17 december 2017

Na het succes van vorig jaar wordt dit jaar voor de tweede keer de Kerstwandeling Wierden 2017 georganiseerd. De organisatie pakt nu nog grootser uit. De wandeling door het centrum van Wierden is voor alle leeftijden en voert langs verschillende taferelen rondom de geboorte van Jezus. De scènes uit het kerstverhaal worden uitgebeeld door ruim 100 kinderen en vele volwassenen. Via een sfeervolle wandelroute door het centrum van Wierden worden jong en oud meegenomen langs het aloude kerstverhaal. Nieuw op de wandeling is de aanwezigheid van avonturier Simon Spekman. Meer informatie over Simon en zijn zoektocht naar ‘de schat' is de te vinden op de facebookpagina van Kerstwandeling Wierden: https://www.facebook.com/kerstwandelingwierden.

De Kerstwandeling wordt gehouden op zondag 17 december en start tussen 18.00-18.30 uur vanaf de Mariaschool (De Bongerd 1). De tocht duurt circa 40 minuten en bij het eindpunt in de Taborkerk wacht een warme beker chocomelk en veel gezelligheid. Deelname aan de wandeling is gratis.

Bezoekers worden geadviseerd de auto te parkeren op de parkeerplaats van Lidl of Aldi of nabij de Taborkerk, Jacobsonstraat 8a in Wierden.

Voor meer informatie: kerstwandeling@ichtus-vbg.nl

Kerstwandeling 2017